Magunkról

Cégünk a legkorszerűbb plexi és polikarbonát megmunkálási technológiákkal van jelen a magyar piacon.

Egyedi méretű, teljes tábla megmunkálására alkalmas berendezésekkel. A plexi eszközök tervezésénél és gyártásánál egyik fő szempont a precizitás, valamint a gazdaságos anyagfelhasználás, amit kisebb és nagyobb szériás gyártásoknál is figyelembe veszünk. A nyersanyagok ára folyamatosan emelkedik, ezért is fontos, hogy a tervezési folyamatban már kiemelt szerepet kapjon az anyagfelhasználás optimalizálása.

Főleg a reklámipar számára készítünk eszközöket, de egyre több megkeresés érkezik üzletberendezési, lakberendezési és belsőépítészeti megoldások megvalósítására, világítástechnikai eszközök gyártására, LED világítások kiegészítésére, felső kategóriás HORECA eszközök gyártására, valamint egyedi igények kielégítésére is.

A CNC megmunkálási technológiával működő berendezések lehetővé teszik egyéb anyagok megmunkálását is, más típusú műanyagokét, fém tárgyak CNC marását, fa CNC megmunkálását, bizonyos fafajtáknál lézervágást, gravírozást, bőr, karton lézervágást, gravírozást.

Eszközeinket sokszor kombináljuk a fent említett anyagokkal, fehér fényű, valamint RGB vezérelt LED világításokkal.

Hamarosan elérhető lesz egy saját fejlesztésű RGB vezérlő, ami a www.axball.com oldalon megtekinthető. Amennyiben tervezésre van szüksége, keressen minket bizalommal, nem csak plexi és polikarbonát eszközökkel kapcsolatban, hanem egyedi világítások, ezeket vezérlő elektronikák tervezését és gyártását is vállaljuk.

Divíziók