Szemcseszórás

szemcseszórás

Szemcseszórás

A szemcseszórás művelete lényegében abból áll, hogy nagynyomású levegővel szemcséket (esetünkben úgynevezett nemes korundot) fújunk az adott felületre. Így azt meg tudjuk jelölni, vagy akár az egész felületet is tudjuk mattítani.

Üzemünkben a szemcseszórást nagynyomású levegővel, 1200 x 600 x 600 mm méretű kabinban végzünk. Hosszabb méreteket a 600 x 600 mm-es keresztmetszeten keresztül áttolva tudunk megmunkálni. Ez nem mindig megoldható, ezért előzetes egyeztetést igényel.

Szemcseszórással nem tudunk felülettisztítást vállalni, csak mattítást, illetve jelölést. Mivel a homokszemcsék zárt rendszeren belül újra felhasználásra kerülnek, így a tiszta felületeket bekoszolná a szennyezett szóróanyag. Így viszont garantáljuk a magas és egyenletes minőséget.

Ezt a plexifelületekre sokszor alkalmazott technológiát, gyakran használjuk jelölésre, világító felületek diffúz kialakítására és egyéb dekoratív megoldásokhoz. Így a szemcseszórás nem csak reklámeszközök, belsőépítészeti elemek és műszaki eszközök, de akár különböző egyedi megoldások esetében is keresett szolgáltatásunk.

 

Igény esetén forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken, valamint az info@plexi.hu e-mail címen.

  • RED DOG boltdekoráció
  • GSK nagy asztali display
  • Plexi tablet tartó
  • Plexi adagoló 02