Táblanyomtatás

Táblanyomtatás

Egyedülálló OCE Arizona 460XT UV táblanyomtatónkkal, 1440 DPI felbontással 2500 széles 3050 mm hosszú síkágyas asztalon tudunk precízen nyomtatni táblás és tekercses anyagokat egyaránt.

Expressz módban 34,2 m2 / óra a nyomtató kapacitása, de speciális esetben „High Definiton” módban, ahol nagyon precíz nyomtatásra van szükség, pl. kisméretű ajándéktárgyaknál, a nyomtatási kapacitás 5,2 m2 / órára csökken.

A két mód között még nagyon sok nyomtatási lehetőség van, mivel lehetőségünk van, hogy többször nyomtassunk több rétegben egy felületre, akár komoly struktúrákat is kialakíthatunk, valamint információs tábláknál kiválthatjuk a „Braille” íráshoz használt utólag préselt golyókat 12 réteg nyomtatással.

Víztiszta felületekre hátulról tudunk tükörképben nyomtatni így szemből festett üveg hatását kelti a felület. Nem átvilágítós felületeknél, pl. fal, vagy bútor dekoráció, elég, ha a színes nyomat mögé egy fehér záró réteget nyomtatunk.

Átvilágítható közvetlen nyomatoknál, hogy egy oldalról ne legyen nagy a színterhelés, a színes nyomat után egy fehér réteggel lezárjuk, majd a fehérre nyomtatjuk a következő színes réteget, így átvilágításnál is marad az élénk grafika, szemből pedig nem sötét a nyomat a színterheléstől.

Ár kalkulációval kapcsolatban, keressen minket az info@plexi.hu , vagy az info@tablanyomtatas.com e-mail címen.

460xt
460xt1

  • Impression - bejárati
  • Polc terminál (optika)
  • Pizza Forte tömbbetű
  • Esti Story dekoráció