3D technológia

Napjainkban egyre nagyobb teret hódít a 3D technológia alkalmazása. Mi is komolyan vesszük, hogy haladjunk a korral. Folyamatosan fejlesztünk, így a legkorszerűbb gépekkel és szerszámokkal vagyunk jelen a piacon. Legújabb 3D szkennerjeinkkel pontos és precíz felméréseket tudunk végezni. Képesek vagyunk a legkülönlegesebb helyszínek beolvasására és modellezésére, vagy akár különböző formájú, méretű tárgyak szkennelésére. 3D nyomtatóinkkal a lehető legaprólékosabb 3D-s nyomatokat, szobrokat is el tudjuk készíteni különböző műanyagokból, fémből vagy akár kerámiából is. Akár prototípuskészítésen, akár egyedi, vagy kispéldányszámos gyártáson gondolkodsz, a 3D technológia az egyik legnagyobb segítséged lesz.

3D műszaki felmérés

Egy 3D műszaki felméréssel a jelenlegi legfejlettebb technológiával a leg részletgazdagabb és legpontosabb 3D-s felvételeket tudjuk elkészíteni, ami nem más, mint egy 3D-s digitális leképezés egy helyszínről vagy épületről. Az így kapott digitális másolatot bárhol megnézhetjük, VR szemüveggel bejárhatjuk, vagy a megfelelő szoftverekkel átalakíthatjuk, manipulálhatjuk. Így nincs szükség drága szemléltető makettek és prototípusok készítésére. A különböző változtatásokat, bejárásokat a 3D technológia segítségével a leggyorsabban és legköltséghatékonyabban végre lehet hajtani már a tervezési fázis legelején.

3D tárgyszkennelés

3D tárgyszkennelésnél szinte bármilyen nyersanyag felhasználása nélkül számtalan változatát tudjuk megnézni az adott dolognak. Képesek vagyunk teljesen méretarányos 3D-s felvételt készíteni egy térbeli alakzatról. A megfelelő szoftverekkel változtatni tudjuk a digitális másolatunkat, így amíg el nem érjük a kívánt külalakot, hatást, szinte teljesen költségmentesen tudunk kísérletezni a virtuális térben. Ebben az esetben nem csak a későbbi kinyomtatás vagy elkészítés lesz sokkal egyszerűbb és gyorsabb, hanem az esetleges alternatívák bemutatása sem jelent többletköltségeket a megvalósítás pillanatáig.

3D nyomtatás

3D nyomtatással a térben tudunk nyomtatni. Ez egy rétegről rétegre történő nyomtatási eljárás, aminek a segítségével egy térbeli alakzatot kapunk. Ki tudunk nyomtatni előzetesen az erre a célra szolgáló szoftverrel megtervezett 3D-s modelleket vagy azokat, amiket egy adott tárgy alapján 3D szkennerrel beszkenneltünk. Eszközeink kiváló minőségben dolgoznak, részletgazdagságuk ipari színvonalat képvisel és számos egyéb anyaggal így fémmel és kerámiával is képesek dolgozni a különböző műanyagokon túl.

Segítségükkel gyorsan és költséghatékonyan tudunk előállítani prototípusokat, de ideálisak az alacsony darabszámú, egyedi gyártáshoz is.