Épületburkolat

A jól megtervezett és kivitelezett épületburkolat gondoskodik a megfelelő hő- és hangszigetelésről, de annál sokkal többet tesz hozzá ingatlanodhoz. A jól megválasztott burkolat alapvetően határozza meg egy épület megjelenését és képes teljesen újrapozícionálni azt. Egy jelentéktelen, szürke homlokzat varázsütésre modern, high-tech hatást kelthet, kreatív játékosságot sugallhat, vagy egy luxusmárka prémium érzetét keltheti az utca emberében.

A specialitásunk az úgynevezett átszellőzetett burkolatok építése. Ez napjaink egyik legkorszerűbb épületburkolati technológiája, ami kiváló hő- és hangszigetelési mutatókkal rendelkezik, könnyen, gyorsan és olcsón gyártható elemeket használ, ráadásul ezeknek az elemeknek a moduláris jellege miatt hihetetlenül könnyen szerelhető és karbantartható megoldás.

Az épületburkolati elemeink kültéri UV álló szendvicspanelekből készülnek. Ezeket különböző módokon megmunkálva, többféle rögzítési technológiával tudjuk legyártani és installálni. Ráadásul a paneleket akár egyesével is képesek vagyunk domborítani, áttörni, díszíteni így különleges, művészi igényű homlokzatok építhetőek belőlük, amik már önmagában díszei lesznek egy épületnek.